Ingrediënten
- 2 sneetjes brood naar keuze (ik gebruikte maisbrood)
- Plakjes jong belegen kaas
- 1 tomaat, in plakjes
- Paar basilicumblaadjes voor garnering
Nodig
- Bakblik met bakpapier
Ik durf dit bijna geen recept te noemen, zo simpel is het om te maken. Toch ga ik het ‘recept’ met je delen. Dit broodje uit de oven met kaas en tomaat is gewoon te lekker! Je maakt het helemaal af met wat frisgroene blaadjes basilicum. Lekker als lunch of snack, of serveer met een kom dampende soep als avondeten.
Menu, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Lunchrecepten, Voor bij de borrel
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 21:09
Beetje ui er bij is ook heel lekker
om 13:14
Echt super lekker!! Heb er nog wat bosuitjes over gestrooid
om 13:49
Dat is ook een goed idee Anita, lekker fris.
om 06:17
Je kunt dit ook klaarmaken als tosti, dus kaas tomaat, strooi er daarna Italiaanse kruiden eroverheen en Eet smakelijk!
om 20:51
Ik leg zelf wel eens brood met kaas en kruiden onder de ovengrill. Dat is sneller klaar.
om 11:10
Op hoeveel graden moet ik de oven zetten?
om 16:26
Jammer dat in deze tijd het zo zonde is om voor 2 boterhammen de oven aan te zetten. Ziet er overheerlijk uit!