Broodquiche met spek en ei

Hoewel ik geen ontbijter ben zijn er toch enkele ontbijtjes waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Na het succes van de mini-croissantquiche (zowel hier in huize Verweij als online) had ik de smaak te pakken. In plaats van croissantdeeg gebruik ik dit keer witbrood (bruinbrood kan natuurlijk ook). Het resultaat is een krokant broodbakje gevuld met ontbijtspek en ei.

Heerlijk als ontbijt of pak hem in en mee mee als snack voor onderweg of een picknick! 

Menu, Themarecepten, Moederdag recepten, Ontbijtrecepten, Paasrecepten, Picknickrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde