Brownie (basisrecept)

Ik heb verschillende brownierecepten op KL staan maar een goed basisrecept ontbrak nog. Nu niet meer! Dit brownie basisrecept gebruik ik zelf al jaren en ik vind hem nog steeds geweldig. De buitenkant is licht knapperig en de binnenkant zacht en smeuïg met een volle chocoladesmaak. Precies zoals het hoort. 

Brownie variaties

Deze brownie is heerlijk, maar je kunt met dit recept ook leuke variaties maken. Roer bijvoorbeeld lekker veel gehakte walnoten, hazelnoten of pecannoten door het beslag voor een lekkere crunch en bite. Maar je kunt ook stukjes stroofwafel, Oreo’s, brownies, M&M’s, mokkaboontjes, pindakaas enz. toevoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Klein snijden

Brownies zijn vrij compact en machtig dus snijd ze in kleine stukjes. Zo kun je echt van de smaak genieten zonder dat je je misselijk eet.

Brownie (basisrecept)

Invriezen

Heb je wat stukjes brownie over? Doe ze in een goed afsluitbare diepvriesbak en vries ze in. Zo heb je altijd iets lekkers achter de hand wanneer er onverwachts visite op de stoep staat.

Populaire brownie varianten:

Basisrecepten, Zoete keuken, High tea recepten, Kerstrecepten, Sinterklaas recepten, Zoete recepten, Chocoladerecepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(4 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde