Bereiding
Verwarm de oven voor op 225 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.
Leg het brood op het bakblik en besprenkel met olijfolie. Bak circa 8 tot 10 minuten in de oven, tot het brood licht goudbruin en krokant is.
Verwijder het sap en de zaadlijsten uit de tomaten, dit mag weg. Snijd het tomatenvruchtvlees in kleine blokjes. Doe de tomaat in een kom samen met 1 uitgeperst knoflookteentje en een eetlepel olijfolie. Breng op smaak met wat zeezout uit de molen. Schep om en laat even marineren.
Haal het brood uit de oven en wrijf in met het gehalveerde knoflookteentje. Zo krijgt het brood een subtiele knoflooksmaak. Beleg het brood met wat mozzarella en schuif 2 tot 3 minuten in de oven, tot de mozzarella is gesmolten.
Beleg de bruschetta met het tomatenmengsel. Snijd wat blaadjes basilicum fijn. Druppel nog wat extra olijfolie over de bruschetta en strooi de basilicum eroverheen.
om 13:57
Ik heb het net gemaakt…en wat is dit lekker zeg…mmmm
om 09:39
Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft Reni. 🙂