Ingrediënten
- 1 camembert in houten bakje
- Paar takjes tijm
- 1 teentje knoflook
- Honing
Lekker om erbij te serveren
- Stokbrood
- Druiven
- Walnoten
Camembert uit de oven met tijm, knoflook en honing. Lekker om te serveren bij de borrel of als nagerecht met stokbrood, druiven en walnoten.
Themarecepten, Wereldgerechten, Franse recepten, Kerstrecepten, Voor bij de borrel
Lekker om erbij te serveren
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verwijder de plastic verpakking van de camembert en plaats de camembert terug in het houten bakje. Maak met een mesje inkepeningen in de camembert en duw er wat tijmblaadjes en stukjes knoflook (niet teveel, anders gaat de knoflooksmaak overheersen) in. Knijp royaal wat honing over de bovenkant van de camembert.
Zet het houten bakje op een bakblik met bakpapier en schuif in de oven. Bak circa 20 minuten in de oven, of totdat de camembert lekker zacht en warm is.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie