Ingrediënten
- 3 afbakcroissants
- 3 tl groene pesto (gekocht of zelfgemaakt)
- 1 bolletje mozzarella, in plakjes
- 2 tomaten, in plakjes
- Handvol basilicumblaadjes
- 3 tl pijnboompitjes
- Optioneel, crema di balsamico
Waan je weer even terug in bella Italia met deze heerlijke caprese croissants. Johan at deze croissants met pesto, mozzarella, tomaat en basilicum een paar jaar geleden tijdens onze vakantie in Toscane. Zo simpel maar toch was hij onder de indruk. Na die vakantie maken we ze regelmatig thuis als lunch. Ze zijn gemaakt in een handomdraai en superlekker!
Menu, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Lunchrecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Meer lekkere lunchrecepten vind je hier.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie