Carpaccio-rolletjes

Carpaccio-rolletjes

Op de valreep heb ik nog een lekker oudejaarsavondhapje voor je: carpaccio-rolletjes! Gemaakt in een handomdraai met een pak kant-en-klare rundercarpaccio en wat rucola. Makkelijker wordt het niet. Veel lekkerder trouwens ook niet. Let’s party!

Ingrediënten

  • 1 verpakking kant-en-klare rundercarpaccio (inclusief dressing, pijnboompitten en Parmezaan)
  • Rucola

Bereiding
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. (Blijf erbij want ze verbranden snel!) Meng de rucola in een kom met de dressing en de helft van de pijnboompitten en Parmezaan uit het pak carpaccio. Leg twee plakjes carpaccio op elkaar en leg er een pluk rucola bovenop. Rol de carpaccio zo strak mogelijk op tot een rolletje.

Leg de rolletjes op een mooie serveerplank en serveer met de overige pijnboompitten en Parmezaan.

Carpaccio-rolletjes

Enjoy!

Themarecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(6 stemmen)
5 reacties

Deel je reactie

  1. Manon Sanders

    Kan je dat ook van ten voren maken

  2. Debbie

    Zaterdagavond op tafel gezet als hapje bij een goede film. Het werd door manlief gewaardeerd en is een stukje gezonder dan een zak chips 😉

    1. Wat een goed idee Debbie! 🙂

  3. Mirte

    Was lekker en een leuk idee, maar was wel wat moeilijk te eten.

    1. Je zou eventueel wat roomkaas door de sla kunnen mengen Mirte. Dan blijft de sla wat beter zitten. 🙂

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde