Ingrediënten
- 2 zachte tortillawraps
- 100 g carpaccio
- Groene pesto
- Pijnboompitten
- Parmezaan, geraspt
- Handje rucola
Ik zag deze carpaccio wraps voorbijkomen in het Laura’s Bakery Bakboek van Laura’s Bakery en wilde ze direct maken! Ze smaken heerlijk als lunch, of serveer ze als hapje op een verjaardag of feestje. Wees verstandig en pak er eerst eentje zelf voordat je met de schaal rondgaat, de schaal komt namelijk leeg terug! 😉
Themarecepten, High tea recepten, Kerstrecepten, Voor bij de borrel
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Bestrijk de wraps met pesto en beleg elke wrap met circa 4 tot 5 plakjes carpaccio. Bestrooi de carpaccio met een klein beetje zwarte peper en zeezout uit de molen. Beleg met de overige ingrediënten. Als je zin hebt kun je de pijnboompitten nog even goudbruin roosteren in een droge koekenpan, dan krijgen ze een intensere smaak.
Rol de wraps zo strak mogelijk op en wikkel ze strak in vershoudfolie. Leg ze in de koelkast en laat minimaal een uur opstijven.
Snijd vlak voor serveren in plakken — dit gaat het beste met een scherp broodmes — en zet ze eventueel vast met een prikker.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 02:22
Lekker met geroosterde pijnboompitten