Champignon spies met lente-ui en oestersaus

Na het succes van de gemarineerde champignon spies in knoflookmarinade kon een variant hierop natuurlijk niet uitblijven. Voor deze champignon spies marineer ik de champignons in oestersaus. Die geeft de champignons een rijke en vlezige smaak die absoluut verrukkelijk is! De lente-ui zorgt voor een lekkere bite en mooi kleuraccent en de sesamzaadjes maken het af! 

Themarecepten, Barbecuerecepten, Hoofdgerechten, Slanke recepten, Bijgerechten, Groente recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde

Reserveer ons nieuwe kookboek Makkelijke Wereldgerechten

Ons derde kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde: Makkelijke Wereldgerechten.

In het boek vind je 75 makkelijke hoofdgerechten (verdeeld in de hoofdstukken vlees, vis, kip en vega) die je maakt zonder pakje of zakje. Van Mexicaanse enchiladas, Thaise kip Siam, Zuid-Afrikaanse bobotie, Hongaarse goulash, Surinaamse roti, Portugese kip piri piri, Mexicaanse nachoschotel, Italiaanse lasagnette en Griekse moussaka tot Spaanse paëlla, Zweedse gehaktballetjes en nog véél meer!

bestel hier

Close