Een makkelijk recept voor zelfgemaakte chili con carne met rundergehakt en bonen. Het stukje pure chocolade in de saus geeft de chili extra diepte en maakt hem verslavend lekker!
Chili con carne
Het is lekker om de chili con carne te serveren met rijst, een lepel zure room en wat geraspte kaas. In Amerika scheppen ze de chili (meestal zonder bonen) over een broodje hotdog en noemen dit de ‘chili dog’. Een heerlijke variatie als je chili over hebt.
Familiegerechten, Makkelijke recepten, Wereldgerechten, Mexicaanse recepten, Hoofdgerechten, Vleesrecepten
om 20:44
Het was heerlijk, bedankt voor het recept. Ik heb nu voor 4 personen dus kan ik er later ook nog van genieten en dan ben ik niet verplicht om de straat op te gaan met de sneeuw en de kou die eraan komt. Ik ga het zeker vaker maken. ❤️
om 09:31
Goed idee Margot! En leuk om te horen dat het heeft gesmaakt! 🙂
om 17:10
heel lekker ik had geen pure chocolade was ik vergeten dus heb een theelepel cacaopoeder er doorheen gedaan.
om 09:57
Hoi Wilma, leuk om te horen dat het ook met cacaopoeder lekker smaakt. Bedankt voor het delen!
om 21:16
Vanavond gemaakt, heerlijk gerecht. Iets aan de te pittige kant met een volle eetlepel chilipoeder en 2 pepers :). Beetje persoonlijker maken en weer een topper erbij, lekker met een vers stokbroodje om te soppen. Super site met erg duidelijke recepten en simpel te volgen. Begin nu echt fan te worden van deze site. Ik maak al langer gebruik van een aantal recepten hier. Nu tijd voor een bedankje 😉
om 12:13
Superleuk om te horen Fred! 🙂
om 23:42
Voor hoeveel personen is dit gerecht?
om 11:06
Voor 4 personen Carry, zet het er direct even bij.
om 17:01
Heerlijk, lekker pittig! Ik heb er voor de kids nog een blikje mais aan toegevoegd!
om 10:09
Hmm echt weer een super lekker recept! Deze komt op de favorietenlijst 🙂
om 12:48
Altijd leuk om te horen Elisa. Top!
om 18:48
Gisteren 09-08-2014 dit recept gemaakt. En ja, het heeft mijn huwelijk gered, want ook de liefde van de vrouw gaat door de mond, maag. Volgens de meeëters (degene die meegegeten hebben bedoel ik) het beste Chili recept wat ik ooit heb gemaakt. En geloof me ik heb er al wat uitgeprobeerd. Precies op smaak met pittigheid zonder dat de andere smaken verloren gaan. Wijnadvies!? Een mooie doorgerijpte Chileen b.v. Een Los Vascos. Dit recept komt bij de, voor herhaling vatbaar, te staan. Volgens mijn vrouw morgen dus.
om 21:59
Hoi Kees,
Wat fantastisch dat mijn Chili naast magenvuller en comfort food nu ook het predicaat huwelijksredder krijgt. Bedankt voor je geweldig leuke reactie en de wijntip! Hier word ik super vrolijk van!!
om 19:24
Vandaag deze chili gegeten. Het smaakte heerlijk. Ik ga zeker vaker iets van je recepten maken.
om 19:58
Bedankt voor je reactie Cindy. Erg leuk om te horen!
Annemiek