Chinese varkenshaasspies (Char Siu)

Een heerlijke Chinese varkenshaasspies met frisse lente-ui en paprika. De varkenshaas is vooraf gemarineerd in Char Siu saus en krijgt hierdoor een honingzoete smaak. Je kunt de spiezen bereiden op de barbecue, maar ook in de grill- of koekenpan. Lekker met witte rijst en roergebakken sperziebonen of paksoi. 

Menu, Seizoensrecepten, Themarecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Aziatische recepten, Barbecuerecepten, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde