Ingrediënten
- 1 afbak ciabatta
- 100 g ongezouten roomboter
- 1/2 bol ongepelde knoflooktenen
- Paar takjes peterselie, fijngehakt
- 1 tl cayennepeper
- Zeezout uit de molen
Nodig
- Bakblik met bakpapier
Heerlijke knoflookbroodjes gemaakt van luchtig ciabattabrood en zelfgemaakte knoflookboter. Lekker om te serveren op de borrelplank, of bij een kom soep.
Door de knoflooktenen voor de knoflookboter vooraf te poffen in de oven verdwijnt de scherpe knoflooksmaak en worden ze zoet van smaak. Je kunt de knoflookbroodjes van tevoren al maken en bewaren in de koelkast. Voor gebruik warm je ze afgedekt met een vel aluminiumfolie weer even op in een voorverwarmde oven.
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie