Ciabatta knoflookbroodjes

Heerlijke knoflookbroodjes gemaakt van luchtig ciabattabrood en zelfgemaakte knoflookboter. Lekker om te serveren op de borrelplank, of bij een kom soep.

Door de knoflooktenen voor de knoflookboter vooraf te poffen in de oven verdwijnt de scherpe knoflooksmaak en worden ze zoet van smaak. Je kunt de knoflookbroodjes van tevoren al maken en bewaren in de koelkast. Voor gebruik warm je ze afgedekt met een vel aluminiumfolie weer even op in een voorverwarmde oven.

Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(6 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde