Ingrediënten
- 1 afbak ciabatta
- 1 zacht, rond Frans kaasje à 200 g (bijv. brie of fromage de Normandië)
- 2 Elstar appels
- Handje gepelde walnoten
- Honing
- 1 tl verse tijmblaadjes
Nodig
- Bakblik met bakpapier
Een keer wat anders serveren aan je gasten dan een blokje kaas of plakje worst? Deze knapperige ciabattabroodjes uit de oven zijn belegd met romige brie, frisse appel en walnoot. Een heerlijk, warm hapje voor op de borrelplank. Een drizzle zoete honing en wat tijm maakt deze ciabatta met brie helemaal af.
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie