
Bereiding
Kook de eieren in 9 minuten hard. Rooster ondertussen het brood lichtjes in een broodrooster of op een grillijzer.
Spoel de eieren af met koud water en pel ze direct. Hak de eieren fijn en doe ze in een kom. Rasp wat Parmezaan bij de eieren (naar eigen smaak) en roer smeuïg met de mayonaise. Breng op smaak met zout en peper.
Halveer de avocado en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in de schil in plakken. Schep de gesneden avocado uit de schil met een lepel. Besprenkel de avocado met een beetje citroensap om verkleuren te voorkomen. Haal de blaadjes sla los, was ze en dep droog.
Besmeer een boterham met eiersalade en beleg met sla, kipfilet en avocado. Dek af met een tweede boterham en bestrijk deze weer met eiersalade. Beleg met sla, kipfilet en tomaat. Dek af met een derde boterham. Maak de andere sandwich op dezelfde manier. Snijd het brood diagonaal doormidden. Zet het brood indien gewenst vast met een prikker en serveer.

Deel je reactie