Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel het casinobrood over een met bakpapier bekleed bakblik en besprenkel met olijfolie, wat gedroogde dille en een draai zeezout uit de molen. Hussel om en schuif in het midden van de oven. Bak circa 10 minuten in de oven of het brood goudbruin en krokant is. Haal uit de oven en zet opzij.
Bestrooi ondertussen de kipfilethaasjes met zout en peper en omwikkel met een plakje bacon. Verhit een koekenpan met een scheutje bakboter of olie. Leg de kipfilethaasjes in de koekenpan op middelhoog vuur circa 8 tot 10 minuten tot de bacon goudbruin en knapperig is. Leg ze op een snijdplank en laat kort rusten.
Klop voor de honing-mosterdsaus de mayonaise, mosterd, honing, augurkennat (voeg zoveel toe tot de saus dik vloeibaar is) en 2 tl dille tot een gladde saus.
Verdeel de salade, ei, tomaat, komkommer, rode ui en croutons over vier borden. Snijd de kipfilethaasjes in schuine plakken en leg bovenop de salade. Drizzle tot slot de honing-mosterdsaus over de salade en garneer met de Parmezaan.
om 16:04
Een van onze favoriete salades 😋
om 09:26
Leuk om te horen Willeke!
om 10:56
Snij je het brood in kleine blokjes en dan door de salade
om 18:39
Heerlijke salade, vooral met dit warme weer!
om 18:35
Alsof je echt een club sandwich op je bord hebt! Heerlijk!
om 19:27
Vandaag gemaakt, het was HEERLIJK !!
om 18:02
Heeeeeerlijke salade!! Deze komt hier vaker op tafel!
om 10:53
Snij je het brood in kleine blokjes en dan door de salade
om 09:51
Wat een super lekker recept! Heerlijk van genoten dit weekend 🙂
om 10:44
Superleuk om te horen Carla! 🙂
om 09:06
Hoi Annemiek, wat een heerlijk recept! Ik nam aan dat er nog parmezaanse kaas schaafsel te zien was,dus dat heb ik er ook overheen gedaan. Bedankt voor weer een heerlijk recept,mijn dochter van 5 heeft er ook weer van gesmuld
om 10:45
Bedankt voor je reactie Marleen, leuk om te horen dat het heeft gesmaakt en je hebt helemaal gelijk! Ik heb de Parmezaan erbij gezet! 🙂