Ingrediënten
- 260 g Bastogne- of knapperkoeken
- 110 g ongezouten roomboter + extra om in te vetten
- 600 g roomkaas (ik gebruikte Goldessa classic van de Lidl)
- 165 g fijne kristalsuiker
- 125 g zure room
- 75 g crème fraîche
- 3 eieren (m)
- 1 eidooier
- 1/2 (kleine) citroen, alleen het sap
- 1 el vanille-extract (of vanillemerg uit vanillepeul)
- 4 el rainbow strands (gekleurde baksprinkles van BAKD, de kleuren hiervan lopen niet uit tijdens het bakken!)
- Optioneel voor garnering
- 250 ml verse slagroom
- 2 zakjes vanillesuiker
- 1 el confettimix
- Verder nodig
- Ronde springvorm 24 cm
- Aluminiumfolie
- Keukenmachine met hakmes
- Elektrische handmixer met gardes
- Bakspatel
- Spuitzak met stervormige spuitmond
Deel je reactie