Ingrediënten
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 400 g kipgehakt
- 500 ml gekruide tomatenpassata of pastasaus
- 2 tl Italiaanse kruiden
- 1 grote courgette, of twee kleine courgettes
- 200 ml halfvolle, of volle melk
- 1 el maizena
- 150 g geraspte kaas (bijv. pizzakaas of mozzarella)
- Olijfolie (geen extra vierge)
Verder nodig
- Kaasschaaf of dunschiller
- Ovenschaal
- Koekenpan
- Sauspannetje
om 18:05
Hi. Dit recept gemaakt en smaakte prima. Was alleen erg nat. Heb je een tip hoe ik dit de volgende keer kan voorkomen en het recept nog steeds koolhydraat arm is?
Ik hoor het graag.
om 09:45
De courgettes laten tijdens het bakken in de oven vocht los. Je zou de courgettes eerst kunnen grillen of roosteren in een grillpan of in de oven.
om 16:12
Als ik dit doe met verse lasagne bladen, hoelang moet hij dan in de oven?
om 09:16
Je kunt dan de tijd aanhouden die op de verpakking staat.
om 15:28
Hii, hoeveel kcal zitten hierin? X