Ingrediënten
- 2 afbakcroissants
- 2 grote plakken beenham
- 2 eieren
- Hollandaisesaus, zelfgemaakt of kant-en-klaar
- Bieslook voor garnering
Een lekkere variant op de klassieke eggs benedict waarbij ik het geroosterde broodje vervang door een croissant. Deze croissant benedict met ham, gepocheerd ei en hollandaisesaus moet je zeker proberen. Hij is verrukkelijk! Je kunt de ham ook vervangen door gerookte zalm. Lekker als ontbijt of lunch, maar ook een heerlijk verwengerecht om te serveren met Pasen, Vader-, of Moederdag.
Mannenvoer, Moederdag recepten, Ontbijtrecepten, Paasrecepten, Lunchrecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie