Croissantkrans met roerei en zalm

Afgelopen kerst maakte ik een hartige croissantkrans met roerei en ontbijtspek en dat was een grote hit, zowel hier thuis als op KeukenLiefde. Hoogste tijd dus om een variant te maken. Deze croissantkrans gevuld met roerei en gerookte zalm is het perfecte gerecht om op de paastafel te zetten, maar kan eigenlijk het hele jaar door. Je maakt de krans heel eenvoudig met een blikje kant-en-klaar croissantdeeg. Zo’n krans is net wat feestelijker om te serveren dan een gewoon croissantje en hij smaakt heerlijk! 

Menu, Themarecepten, Moederdag recepten, Ontbijtrecepten, Paasrecepten, Lunchrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(51 stemmen)
8 reacties

Deel je reactie

  1. T Manuela

    De Croissant krans is lekker, alleen is het deeg aan de onderkant en bovenkant best donker, maar de binnenkant is niet goed gaar.

    1. Hoi! Ik krijg regelmatig vragen bij ovenrecepten, blijkt toch dat ovens allemaal net iets anders werken. Als de bovenkant te donker is en de binnenkant niet goed gaar zou ik de volgende keer de oventemperatuur iets lager zetten en iets langer bakken.

  2. Lian

    Kan dit ook al n dag van tevoren gemaakt worden, en de dag erna opwarmen in de oven?

    1. Ja hoor dat kan!

      1. J

        Ik wil dit ook maken van weekend en dan zondag serveren. Hoe kan ik dit het beste bewaren en dan de volgende opwarmen?

        1. Afgedekt bewaren in de koelkast en dan losjes afgedekt met aluminiumfolie opwarmen in de oven op 175 graden. Ik schat zo’n 15 minuten.

  3. Janine

    Ik hou zelf niet zo van zalm. Kan je dit ook maken met kipfiletreepjes?

    1. Ja hoor, dat kan. Je kunt ook een variant met bacon maken of je kunt het vlees of de vis weglaten.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde