Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet de muffinvormpjes in met een stukje keukenpapier en wat olie. Bekleed de vormpjes met papieren cupcakevormpjes, of knip rondjes uit bakpapier (iets groter dan het vormpje) en knip ze rondom vier keer in, zodat ze makkelijk in de holte passen.
Haal het croissantdeeg uit de verpakking. Halveer de plakjes deeg voor één croissant en bekleed hiermee het vormpje. Druk de naden goed dicht. Het is niet erg als het er rommelig uitziet, want in de oven gaan de muffins nog rijzen. Bak de croissantmuffins circa 10 minuten in de oven, of totdat ze goudbruin zijn.
Haal ze uit de oven en laat ze 5 minuten afkoelen. Haal de croissantmuffins uit de bakvorm en laat ze volledig afkoelen op een rooster.
Vul een spuitzak met banketbakkersroom en vul de croissantmuffins met banketbakkersroom. Garneer met een halve aardbei en een blaadje munt. Bestrooi royaal met poedersuiker.
Serveer direct.
Enjoy!
Deel je reactie