Ingrediënten
- 10 (Medjoul) dadels
- 100 g Monchou
- 5 plakjes gerookt ontbijtspek
- Olijfolie om in te bakken
Verder nodig
- Koekenpan
Snel een lekker hapje op tafel zetten? Deze dadel is gevuld met romige monchou en omwikkeld met een plakje spek. Even bakken in de koekenpan en smullen maar!
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Verwijder de pit uit de dadels en vul de dadels met wat Monchou. Halveer de plakjes spek. Omwikkel de dadels met een half plakje spek.
Verhit een koekenpan met een scheutje olie. Bak de dadels op middelhoog vuur in enkele minuten rondom goudbruin.
Leg de dadels op een serveerplank of bord en serveer.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 18:20
Waauwww! Dit moet ik gewoon een keer proberen haha. Ziet er echt goed uit en lijkt me heerlijk. Bedankt voor dit recept!