De perfecte ovenaardappel

De perfecte ovenaardappel is zacht vanbinnen en krokant en goudbruin vanbuiten. Voor de bereiding gebruik ik een braadslee met dikke bodem, zo kan het eigenlijk niet mislukken! Als smaakmakers voeg ik verse rozemarijn en knoflook toe. Die geven een heerlijke smaak aan de aardappeltjes en maken echt het verschil!

Menu, Themarecepten, Kerstrecepten, Bijgerechten, Aardappelrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
6 reacties

Deel je reactie

  1. Myrthe

    Heerlijk, vind eigenlijk veel van je recepten erg lekker en de foto’s plus beschrijving geweldig! Koop binnenkort jouw boek!

    1. Superleuk om te horen Myrthe! 🙂

  2. Jos

    Ik gebruik voor het bakken reuzel. Erg lekker: te verkrijgen bij de ambachtelijke slager.

    1. Dat kan idd ook Jos, de Jumbo heeft hem trouwens ook in het assortiment. 😉

      1. D G

        We hebben een hete lucht oven, en een combimagnetron waar grillstand in zit.. wat zou het beste resultaat geven?
        groetjes

        1. Je kunt ook de heteluchtoven gebruiken op 180 graden.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde