De perfecte scones

Deze scones zijn heerlijk bros, luchtig en makkelijk te maken. Kortom, het zijn de perfecte scones! Ze mogen natuurlijk niet ontbreken bij een gezellige high tea, geserveerd met een lepel clotted cream en aardbeienjam.

Serveer de scones als ze nog vers en (lauw)warm zijn, dan zijn ze het allerlekkerst. Nadat ze zijn afgekoeld worden ze vaster. Heb je een paar scones over? Bewaar ze dan in een luchtdichte diepvrieszak in de koelkast of vriezer. Als je ze voor serveren weer even opwarmt (afgedekt met alufolie) in de oven, dan smaken ze weer vers.

Basisrecepten, Hartige keuken, Themarecepten, Wereldgerechten, Engelse recepten, High tea recepten, Paasrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(9 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde