Ingrediënten
Voor ca. 35 middelgrote koekjes
- 60 g rietsuiker
- 60 g fijne kristalsuiker
- 125 g zachte (niet gesmolten) ongezouten roomboter
- 2 eieren (s)
- 250 g patentbloem
- 20 g cacaopoeder
- 1 zakje bakpoeder (à 15 of 16 gram)
- 1/2 tl zout
- 75 g witte chocolade, in stukjes gehakt
- 75 g pure chocolade, in stukjes gehakt
Verder nodig
- Keukenmachine met kneedmes, of elektrische mixer met gardes
- Spatel
- 3 vellen bakpapier
om 21:04
Heel lekker! Ik wilde 5 sterren geven maar het sprong per ongeluk op 2 en dat kon je toen niet meer aanpassen…
om 10:34
Oooh haha, maakt niet uit hoor. 🙂 Leuk om te horen dat ze lekker waren!
om 13:54
Van de week gemaakt met mijn twee zoontjes. Lekker dat ze waren! En super handig dat ze maar 8 minuten in de oven moesten. We hadden er ook wat uitgedeeld en die wilden ook gelijk het recept hebben. Vanbuiten knapperig en vanbinnen zacht zoals cake. Zooo lekker.
om 17:35
Superleuk om te horen Tineke! 🙂
om 19:57
Ooh deze zijn zooo lekker!! ?
om 12:32
Hoi, ze zien er heerlijk uit. Maar zijn ze na het afkoelen knapperig of chewy van binnen?
om 09:19
Ze zijn knapperig.