Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Driegangen kerstmenu vis
Is jouw tafel dit jaar gedekt voor een gezellig kerstdiner met vrienden of familie? Dan kun je misschien wel wat inspiratie gebruiken. Ik vind het heerlijk om een kerstmenu samen te stellen en begin vaak al weken van tevoren met het samenstellen van een menu. Natuurlijk wil je graag dat iedereen het eten lust en lekker vindt. Om je te inspireren heb ik deze keer een heerlijk driegangen kerstmenu samengesteld met vis als hoofdgerecht. Bonus! Alle gerechten in dit menu kun je van tevoren al maken zodat een stressvrije kerst gegarandeerd is.
Wil je liever een andere samenstelling van het kerstmenu? Hier vind je alle kerstmenu’s op Keukenliefde. Of stel zelf een lekker menu samen en neus hier door alle kerstrecepten. Er zit vast iets lekkers voor je tussen!
In de aanloop naar kerst ga ik ook nog drie lekkere kerstrecepten met je delen die samen een heerlijk driegangen kerstmenu met vlees in de hoofdrol vormen. Wat kun je verwachten? Als voorgerecht tomatentartaar met burrata (16 december online), als hoofdgerecht ossenhaas met truffeljus (20 december online) en als dessert vanille-ijs met warme kersen en chocolade (21 december online).
Driegangen kerstmenu vis
❤️ Heldere bouillon met sterretjes
Een heldere bouillon gevuld met verse groenten (prei, wortel en doperwten) en sterretjes van ei.
❤️ Zalm in bladerdeeg
Sappige zalmfilet met romige spinazie in een krokant bladerdeegjasje. Lekker om te serveren met hollandaisesaus, geroosterde krieltjes of aardappelkroketjes. Groenten die lekker zijn om hierbij te serveren zijn spinazie à la crème, gebakken champignons en peultjes.
❤️ Frambozenmousse dessertglaasjes
Een feestelijk dessert in een glaasje met een bodem van verkruimelde lange vingers en luchtige frambozenmousse. Gegarneerd met vers fruit en poedersuiker.
om 12:38
Hoe open ik de recepten van het kerstmenu vis? Als ik klik op de titel gebeurt er niets.