Deze Duitse kartoffelsalat is lichter van smaak dan je wellicht gewend bent. Er wordt geen mayonaise gebruikt om de aardappels aan te maken, maar een lichte, zoetzure dressing op basis van bouillon. Deze wordt met de warme aardappels gemengd waardoor hij goed in de aardappels trekt. Serveer deze Duitse kartoffelsalat met een gebakken schnitzel, of als bijgerecht bij de barbecue met gegrilde Frankfurter braadworst, vis of kip.
Menu, Seizoensrecepten, Themarecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Duitse recepten, Bijgerechten, Aardappelrecepten
om 12:55
Wat voor Mosterd gebruik jij hiervoor ?? Ik vind er nog al een groot verschil in zitten , aan welke soort mosterd je gebruikt .
Met vriendelijke groet,
Karin.
om 10:02
Dat klopt idd Karin. Ik gebruik altijd een milde Dijon mosterd omdat wij die het lekkerst vinden. Maar als jij een andere mosterd lekker vindt gebruik je die.