Een kijkje in de keuken week 13 2025

Een kijkje in de keuken week 13 2025. Elke week deel ik hier een kijkje in onze keuken. Hoe zag onze week eruit en wat stond er ’s avonds op tafel? Kijk en lees gezellig mee!

Social media

Tussendoor ook graag op de hoogte blijven? Volg onze stories op Instagram! Hier delen wij regelmatig filmpjes van achter de schermen. Heb je zelf een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem op social media en tag @keukenliefde in je bericht, dan zien wij je foto ook!

Dinsdag

Vandaag en morgen zijn weer kookdagen en sta ik lekker in de keuken, mijn natuurlijke habitat. 😀

Van Batu kreeg ik twee nieuwe zomerse smaken in een blikje thuisgestuurd: Forest Fruit en Passion Fruit Mango. Lekker verfrissend!

Een kijkje in de keuken week 13 2025

Donderdag

Pannenkoeken als avondeten. Dit recept. Het is even een werkje maar ik had de tijd. Ella-Marie was bezig met haar folderwijk en toen ze thuiskwam konden we eten. Ik houd de pannenkoeken altijd warm tussen twee borden op een pan met heet water. De pannenkoeken die over zijn smaken de volgende dag koud of warm als lunch.

Een kijkje in de keuken week 13 2025

Vrijdag

Met vriendinnetje Miranda ga ik ’s avonds naar de film in Nijmegen. We beginnen met een drankje bij Moeke en daarna gaan we met een bakje popcorn zitten voor de film Bridget Jones: Mad About the Boy. Heerlijk avondje!

Een kijkje in de keuken week 13 2025

Zaterdag

Johan zijn vader komt vandaag weer helpen met klussen wat superfijn is. Terwijl Johan en Johan 😀 boven aan de gang gaan maak ik alvast stoofvlees voor het avondeten. Ik bak en verwarm het vlees, de uien en de saus eerst in de koekenpan en daarna doe ik alles in de slowcooker. Dat vind ik ideaal omdat ik het vlees dan niet in de gaten hoef te houden. Na 6 uurtjes op stand high is het vlees heerlijk mals en valt het uit elkaar. We eten er ’s avonds frietjes bij en witlofsalade. Ik filmde trouwens tijdens het koken dus ik ga het stoofvleesrecept met je delen in een reels op IG.

Als het stoofvlees in de slowcooker zit is het alweer middag en maak ik een pannetje soep en tosti’s voor de mannen als lunch. Daarna ga ik het huis schoonmaken. Ella hoeft niet te voetballen vandaag want de wedstrijd is afgelast. Ze hoeft zich niet te vervelen want volgende week is het toetsweek.

Zondag

De zondagen staan bij ons voorlopig in het teken van werken in de tuin. In het voorjaar is er altijd genoeg doen. Zeker in onze zijtuin. Omdat vorig jaar het huis in de steigers stond is de zijtuin erbij ingeschoten. Terwijl Ella buiten met haar neus in de studieboeken duikt, duiken Johan en ik de tuin in. Geen straf hoor, werken in de tuin. Zeker als het zonnetje schijnt. Voor ons is pure ontspanning.

’s Avonds steekt Johan de barbecue aan voor een stukje vlees (diamanthaas) en groenten. Erbij wat aardappelwafeltjes en pepersaus. Smullen.

Maandag

Johan is weer vroeg de deur uit en ook Ella zit vroeg op de fiets naar school. Ze heeft vandaag een aardrijkskundetoets op het programma staan. Ondertussen zet ik een artikel online op KL en draai een paar wasjes. ’s Middags maak ik voor Ella en mij een kopje verse muntthee en drink die buiten in het zonnetje op. Het voorjaar vind ik zo’n heerlijke tijd. Het moment dat de natuur langzaam weer tot leven komt en elke dag iets groener en mooier wordt.

’s Middags haal ik nog een paar boodschappen. ’s Avonds eten Johan en ik nog een keer frietje stoofvlees met versgemaakte witlofsalade (er is nog genoeg stoofvlees over van zaterdag) en Ella eet (op verzoek) veldsla met ravioli, worteltjes en pepersaus (die ook nog over is van zaterdag). Kliekjes op en iedereen weer blij.

Een kijkje in de keuken

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde

Reserveer ons nieuwe kookboek Makkelijke Wereldgerechten

Ons derde kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde: Makkelijke Wereldgerechten.

In het boek vind je 75 makkelijke hoofdgerechten (verdeeld in de hoofdstukken vlees, vis, kip en vega) die je maakt zonder pakje of zakje. Van Mexicaanse enchiladas, Thaise kip Siam, Zuid-Afrikaanse bobotie, Hongaarse goulash, Surinaamse roti, Portugese kip piri piri, Mexicaanse nachoschotel, Italiaanse lasagnette en Griekse moussaka tot Spaanse paëlla, Zweedse gehaktballetjes en nog véél meer!

bestel hier

Close