Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Een kijkje in de keuken week 15-2020
Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus …
Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #kokenmetkeukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!
Dinsdag
Samen buiten lunchen in de tuin, dat is een van de lichtpuntjes in deze tijd.
Na de lunch gaan Johan en Ella-Marie weer aan het werk op kantoor. Ondertussen maak ik een romige groentelasagne met spinazie en courgette. Het recept ga ik met je delen!
Ik kom veel foto’s van bloesem tegen op mijn telefoon. Kijk hoe mooi!
Johan maakte ’s avonds deze foto van de supermaan. Wauw!
Woensdag
Pizza time! Ik maak zelf pizzadeeg zodat we vanavond pizza kunnen eten van de Culina Flamma.
Donderdag
Voor de lunch maak ik belegde broodjes met omelet. We zijn nog een beetje aan het schuiven met het tuinmeubilair om de lekkerste zitplekjes te vinden. Voorlopig staat de loungebank even in de zijtuin, daar zitten we uit de wind en volop in de zin, wat nu nog wel lekker is.
Na de lunch ga ik de keuken weer in om te koken.
Vrijdag
Vandaag maakt Johan de lunch klaar. Een klein feestplankje!
’s Middags worden er eieren geverfd.
We hebben niet zoveel zin om te koken ’s avonds dus houden we een vrijavbo (vrijdagavondborrel!) op de bank bij de tv. Een prima begin van het paasweekend.
Zaterdag
Lunchen met broodsnackjes.
De rest van de dag vermaken we ons in de tuin.
’s Avonds eten we varkenshaas met gebakken aardappeltjes en snijbonen.
Als toetje hebben we een punt Snickers monchoutaart die ik ’s ochtends had gemaakt.
Zondag
Eerste Paasdag doen we helemaal niks en wordt er de hele dag geluierd. Ella-Marie heeft mijn oude gitaar gevonden en vind het leuk om er wat op te pingelen.
’s Avonds gaan we gourmetten!
Maandag
Paasontbijt op Tweede Paasdag.
Deel je reactie