Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Een kijkje in de keuken week 15-2021
Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Hoe ziet ons dagelijks leven eruit? Wat doen we allemaal en wat staat er ’s avonds op tafel? Je leest het hier!
Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Tag KeukenLiefde op social media, of deel je foto met #keukenliefde. Dan kunnen wij ook meegenieten!
Dinsdag
Na een heerlijk lang paasweekend moet er vandaag weer gewerkt en geleerd worden. De verbouwing van de deel gaat ook verder. Vandaag wordt er o.a. elektra en vloerverwarming gelegd.
’s Avonds maak ik een grote pan nasi goreng en kip in pangangsaus. Ik gebruikte de pangangsaus uit dit recept die ik mengde met gebakken kipfilet. ?!
Woensdag
’s Ochtendsvroeg breng ik Nacho naar de trimmer. Begin van de middag is hij klaar en haal ik hem weer op. Kijk nou wat een droepie! ?
Deze foodpost krijg ik binnen van Galipette Cidre:
Donderdag
Boven de deel op de verdieping wordt een gat uitgehakt en een raamkozijn erin gezet. Hier willen Johan en ik straks onze slaapkamer maken. Geen verkeerd uitzicht toch? Het lijkt wel een schilderij…
Het avondeten was niet heel gezond maar wel lekker:
Ella-Marie eet een broodje hotdog voordat ze naar voetbaltraining gaat.
Johan en ik eten ’s avonds pizza met het bord op schoot voor de Meilandjes.
Vrijdag
Om zeven uur ’s ochtends gaat de deurbel. De dekvloer op de deel wordt gestort! Snel aankleden en hup naar beneden.
Vandaag sta ik weer in de keuken en achter de camera….
Johan is vrij en rommelt een beetje in en rondom huis. Er is genoeg te doen.
Voor het avondeten maak ik een kapsalon van de bakplaat met zalm. Johan deelde op IG een stories met de vraag of jullie hiervan het recept zouden willen….
Ga ik doen dus! 🙂
Zaterdag
Omdat we nog behoorlijk wat zalm overhadden maak ik sushi voor het avondeten. Ik maakte in totaal 6 rollen sushi waarvan 4 met zalm en 2 met gerookte kip. Met de sushi-bazooka zijn de rollen zo gemaakt!
Zondag
Voor de lunch maak ik een lekker recept die meteen op de foto wordt gezet. De dekvloer op de deel was alweer hard genoeg om op te lopen dus maak ik daar de foto’s. Hopelijk heb ik straks als de keuken is geplaatst nog genoeg ruimte om hier foto’s te maken. Het licht is hier heel fijn namelijk.
’s Avonds staan er kliekjes op het menu en dat is helemaal geen straf.
Maandag
Het weekend is weer voorbij. Ella-Marie gaat naar school en Johan en ik werken thuis op kantoor. Tussen de middag lunchen we met een broodje kaas uit de oven en een beetje koolsalade.
Omdat ik op maandag meestal niet kook hadden we gisteravond een bak eten uit de vriezer gehaald voor het avondeten. Vandaag staat er opgebakken zuurkool op het menu. Dat gaat er best in met dat koude vriesweer!
Van de uitgever kreeg ik ’s avonds een mail doorgestuurd met omslagvoorstellen voor de cover van ons tweede kookboek. Het gaat weer zo gaaf worden! Hopelijk kan ik hem binnenkort met je delen… Wordt vervolgd!
Deel je reactie