Ingrediënten
- 4 eieren
- 2 el mayonaise
- Snufje kerriepoeder
- Optioneel, paar druppeltjes Maggie
- Paar sprietjes bieslook, fijngehakt
Een eenvoudig basisrecept voor zelfgemaakte eiersalade met een vleugje kerrie en bieslook. Heerlijk bij de borrel op een toastje of stokbroodje, of op een broodje als lunchgerecht.
Basisrecepten, Hartige keuken, Menu, Themarecepten, Paasrecepten, Lunchrecepten, Voor bij de borrel
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 13:11
Heerlijke eiersalade. Zo maak ik hem altijd al. En juist wat Maggie dat geeft juist een heerlijke smaak !!!
om 15:02
Hoi Annemiek, hoe kan het en kan ik het verhelpen dat als ik eiersalade maak en het tot de volgende dag wil bewaren, er dan vocht bij zit. Soms best veel en dan is het niet meer lekker.
om 09:49
Hoi Ingrid, eiersalade wordt naar verloop van tijd altijd iets vochtiger omdat er vocht uit de eieren komt. Voeg daarom niet teveel mayonaise toe als je hem iets langer wilt bewaren.