Ingrediënten
- 4 eieren
- 2 witte asperges
- 2 plakken beenham (vleeswaren)
- Paar sprietjes bieslook en/of peterselie
- 2 el mayonaise (of iets minder of meer naar smaak)
- Paar druppels Maggie
- Zout en peper uit de molen
Dat ei, asperge en beenham een heerlijke match zijn weten we allemaal toch? En omdat je nooit genoeg eiersaladerecepten kunt hebben maakte ik een variant met deze smakelijke drie-eenheid: een romige eiersalade met stukjes witte asperge en beenham. Lekker op een knapperig broodje als lunch, of serveer op de borrelplank.
Voor je begint, zie ook de onderstaande variatietips.
Lenterecepten, Menu, Seizoensrecepten, Themarecepten, Paasrecepten, Lunchrecepten, Salades, Voor bij de borrel
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Variatietips!
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie