Ingrediënten
- 5 eieren
- 3 plakjes bacon (vleeswaren)
- 1 kleine sjalot, gepeld en fijngesnipperd
- 1 (niet te grote) zoetzure augurk, in kleine blokjes gesneden
- 1 el mayonaise
- 1 el (Griekse) yoghurt
- 1 el verse bieslook, fijngeknipt
Een zelfgemaakte eiersalade is gemaakt in een handomdraai. Heerlijk op een toastje bij de borrel, of tijdens de lunch op een broodje. Deze eiersalade met bacon, ui en frisse augurk is heerlijk van smaak en een van onze favorieten!
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Lunchtip!
♥️Ook lekker op een vers afgebakken bagel met sla en tomaat.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 10:25
Heerlijke salade! Zoals jij zegt met sla en tomaat op een bagel (of in mijn geval een Italiaanse bol), maar ook op gekookte witte asperges doet-ie het enorm goed!
om 15:31
Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft Pauline, en idd met witte asperges lijkt me ook heerlijk! 🙂