Ingrediënten
- 1 kipfilet (zie ook onderstaande tip)
- 1 kippenbouillontablet
- 8 eieren
- 4 el mayonaise
- 1/2 sjalotje, fijngesnipperd
- Optioneel, paar drupjes Maggie
- Kerriepoeder
- Optioneel, vers gehakte tuinkruiden (bijv. bieslook of peterselie)
Deze eiersalade met gekookte kip kopen wij regelmatig bij de slager. Daar heet het scharreleisalade. Je maakt hem gelukkig heel makkelijk zelf. Door de stukjes gekookte kipfilet krijgt de eiersalade een verrassende twist en lekkere smaak. Deze eiersalade met gekookte kip smaakt heerlijk op een broodje als lunchgerecht, of op de borrelplank.
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Tip! In plaats van gekookte kip kun je ook een gerookte kipfilet fijnsnijden en toevoegen.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie