Ingrediënten
Voor een klein bakje vol
- 4 eieren
- 50 g gerookte zalm
- 2 el mayonaise
- 1 el Griekse yoghurt (crème fraîche is ook lekker)
- 1 tl citroensap
- Versgeknipte bieslook
Is het al borreltijd? Een lekkere, romige eiersalade mag op de borrelplank niet ontbreken. Zo gemaakt en je kunt er eindeloos meer variëren, afhankelijk van de ingrediënten die je in huis hebt. Dit keer vond ik nog een restje gerookte zalm in de koelkast die op moest. Samen met wat versgeknipte bieslook een heerlijke smaakmaker in de eiersalade!
Voor een klein bakje vol
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Deze eiersalade is natuurlijk niet alleen lekker op toastje bij de borrel. Wat dacht je van de lunch op een sandwich, croissant of bagel met sla, tomaat en komkommer, of in een lekkere wrap!
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie