Enchiladas met gehakt en groenten

Deze enchiladas zijn lekker gevuld met gehakt, paprika, champignons en mais en gegratineerd met kaas in de oven voor een krokant korstje! Je kunt ze makkelijk voorbereiden en afgedekt in de koelkast bewaren tot gebruik. Voor serveren hoef je ze dan alleen in de oven af te bakken en te zorgen voor wat lekkere bijgerechten of toppings.

Het klinkt misschien een beetje raar, maar ik serveer deze enchiladas het liefst met een frisse salade (ijsbergsla, rode ui, komkommer, tomaat) en knoflooksaus… Verslavend lekker! Probeer zelf maar en laat me weten wat je ervan vindt! Ik ben benieuwd. 🙂 

Ovenschotels, Wereldgerechten, Mexicaanse recepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(33 stemmen)
5 reacties

Deel je reactie

  1. Mariella

    Het smaakte heerlijk,alleen dat laagje tomaten fritto op de bodem van het bakblik was geen succes. 🤣 maar dit recept blijft op m’n lijstje.

    1. Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft Mariella. 🙂 De frito kun je ook weglaten en de ovenschaal goed invetten. Of een andere saus naar wens gebruiken.

  2. Lida Geul

    Kan ik dit ook met glutenvrije pannenkoekmeel gebruiken in plaats van tortillawraps

    1. Ja hoor Lida, dat kan.

    2. Elles

      Er staat bij benodigdheden 2 eetlepels harissa, in het recept zelf staat 1 eetlepel

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde