Filodeegrolletjes met gehakt

Een lekker hapje op tafel zetten tijdens oudjaarsavond? Deze knapperige filodeegrolletjes zijn gevuld met gekruid gehakt. De oestersaus en sesamzaadjes geven een heerlijk Aziatisch tintje aan dit gerecht.

Menu, Themarecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(7 stemmen)
3 reacties

Deel je reactie

  1. Janneke

    Kan je ze ook frituren?? Want mijn oven is kapot ? en wil ze voor donderdag maken ? alvast bedankt voor u reactie

    1. Hoi Janneke, dat kan zeker! Je hoeft ze dan niet te bestrijken met ei.

      1. Lisette

        Hallo,
        Ik heb dit hapje met oud en nieuw gemaakt! Ik heb alleen de filodeeg gevuld met het recept van jouw oosterse balletjes en aan t gehaktmengsel hoisin saus toegevoegd! Als dipsaus hoisin saus met sesamzaadjes erbij gedaan! Een groot succes!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde