Tip! Lekker om na het bakken van de flammkuchen wat extra vierge olijfolie (eventueel met truffelsmaak) over de randen te drizzlen.
Flammkuchen carpaccio

Flammkuchen carpaccio. Een dunne, knapperige pizzabodem belegd met carpaccio, rucola, parmezaan en een drizzle dressing. Ik snijd de flammkuchen carpaccio graag in puntjes en serveer als borrelhapje, maar je kunt hem ook als voorgerecht of lunch serveren.
Makkelijk en snel
Ik maak het mezelf makkelijk met een rol kant-en-klaar flammkuchendeeg en een verpakking carpaccio waar al pijnboompitten, parmezaan en dressing inzitten. Zo zet je deze flammkuchen carpaccio in 15 minuten op tafel. Zelf je bodem maken mag natuurlijk altijd. Gebruik dan bijvoorbeeld dit recept voor pizzadeeg en rol het deeg wat dunner uit.
Dressing
Ik gebruik een verpakking carpaccio met truffeldressing, maar je kunt ook een andere dressing gebruiken naar keuze. Zelf truffeldressing maken kan ook. Zie de tip bij de ingrediënten.
om 17:59
Je kunt ook een kant en klaar libanees flatbread gebruiken, nog makkelijker! 😉