Flammkuchen met biet en geitenkaas

Ik ben dol op flammkuchen! Na de klassieke elsässer flammkuchen en een variant met prei en gerookte zalm die ik eerder al met je deelde, is het vandaag tijd voor een heerlijke variant met biet en geitenkaas! De bietjes voor deze flammkuchen kwamen uit onze eigen moestuin. Hoe fijn is dat!

Serveer deze flammkuchen als lunch voor 2 personen met een groene salade erbij of snijd in kleine puntjes er serveer als borrelhapje.

Menu, Wereldgerechten, Franse recepten, Lunchrecepten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde