Flammkuchen met pastinaak en wortel

Ik ben dol op flammkuchen. Zo’n dun, knapperige deegbodem belegd met crème fraîche, ui en spek is simpel om te maken en heel lekker. Dit keer laat ik de ui achterwege en vervang die door pastinaak en wortel. Zo krijg je een heerlijke winterse variant! Serveer als lunch voor 4 personen of als hoofdgerecht voor 2 personen met een lekkere groene salade erbij.

Herfstrecepten, Menu, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Winterrecepten, Duitse recepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Snelle recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(9 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde

Reserveer ons nieuwe kookboek Makkelijke Wereldgerechten

Ons derde kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde: Makkelijke Wereldgerechten.

In het boek vind je 75 makkelijke hoofdgerechten (verdeeld in de hoofdstukken vlees, vis, kip en vega) die je maakt zonder pakje of zakje. Van Mexicaanse enchiladas, Thaise kip Siam, Zuid-Afrikaanse bobotie, Hongaarse goulash, Surinaamse roti, Portugese kip piri piri, Mexicaanse nachoschotel, Italiaanse lasagnette en Griekse moussaka tot Spaanse paëlla, Zweedse gehaktballetjes en nog véél meer!

bestel hier

Close