Ingrediënten
- 4 kleine tortillawraps
- 125 g crème fraîche
- 2 handjes geraspte kaas (Gruyère of jong belegen) (je mag de kaas ook weglaten)
- 1 grote ui, fijngesneden
- 125 g spekblokjes, of -reepjes (fijngesneden plakjes ontbijtspek kan ook, deze hoef je niet eerst te bakken)
- Optioneel, bieslook voor garnering
Nodig
- Bakblik met bakpapier
om 12:50
Bedoel je dan opgeklopte créme fraiche (= room)?
om 11:36
Wij hebben deze vandaag voor de brunch gegeten! Ze waren echt heerlijk en makkelijk.
om 08:42
Leuk om te horen! 🙂
om 09:14
Wij doen nog een teentje knoflook en een klein beetje nootmuskaat door de crème fraiche
om 09:39
Klinkt goed Arjan! 🙂
om 20:23
Wat kan ik gebruiken voor de vega-variant om er toch wat pit op te krijgen?
om 08:30
Hoi Mary, je kunt kiezen voor bijv. vega spekblokjes, of wat groenten toevoegen als flinterdun gesneden courgette, of kort voorgekookte en met koud water afgespoelde linten wortel of pastinaak, of letterlijk wat pit toevoegen door chilivlokken of rode peper toe te voegen. Je kunt ook wat zongedroogde tomaat, geroosterde paprika of olijven toevoegen.