Ingrediënten
- 1 doosje diepvriesframbozen à 300 g
- 3 el fijne kristalsuiker
- 750 ml volle yoghurt
- Granola met frambozen en witte chocolade
Verder nodig
- Staafmixer
- 4 glazen
Heerlijke frambozen yoghurt in een glaasje met zelfgemaakte granola met witte chocolade, framboos en pistache. Lekker als ontbijt maar ook een heerlijk nagerecht!
Menu, Themarecepten, Moederdag recepten, Ontbijtrecepten, Paasrecepten, Zoete recepten, Dessert
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Laat de frambozen ontdooien en pureer ze met een staafmixer en de suiker. Roer de helft van de yoghurt door de frambozenpuree. Verdeel een bodempje granola over de vier glazen. Giet de frambozenyoghurt en gewone yoghurt om en om in laagjes in de glazen, tot alles op is. Garneer elk glas met wat extra granola.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie