Ingrediënten
Voor garnering
- 125 g verse frambozen
- Blaadjes munt
- Witte chocoladekrullen (zie onderstaande tip)
Nodig
- 6 dessertglaasjes
Een heerlijk verwentoetje met frambozenmousse en witte-chocoladeslagroom om jezelf en geliefde(n) mee te verrassen op deze grijze Valentijnsdag. Of elke andere dag van het jaar, dat mag natuurlijk ook. De witte chocoladeslagroom moet eigenlijk een nachtje in de koelkast staan om een lekkere vanillesmaak te krijgen, maar als je hem nu maakt en enkele uren in de koelkast zet kun je hem ook vanavond al opkloppen. Je maakt dit toetje af met verse frambozen, een blaadje munt en zelfgemaakte chocoladekrullen. Deze maak je heel makkelijk zelf. Zie onderstaande tip.
Menu, Themarecepten, Moederdag recepten, Valentijnsrecepten, Zoete recepten, Dessert
Voor garnering
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Tip! Witte chocoladekrullen maak je heel makkelijk zelf. Gebruik hiervoor een reep witte chocolade en zorg dat deze iets verwarmd (niet laten smelten) is (dit kan enkele seconden in de magnetron). Schaaf met een dunschiller over de lange, smalle zijde van de reep chocolade voor mooie chocoladekrullen.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie