Frikandel speciaal hapje

Dit frikandel speciaal hapje is het perfecte borrelhapje om op tafel te zetten tijdens een voetbalwedstrijd, of om uit te delen op een feestje of verjaardag. Ze vinden gretig aftrek dus maak er genoeg!

Frikandel speciaal hapje

Van tevoren maken

Je kunt dit frikandel speciaal hapje tot en met stap 6 hieronder al van tevoren maken en voor serveren opnieuw (afgedekt met alufolie zodat ze niet donkerder kleuren) opwarmen in de oven. Dan afwerken volgens stap 7 en serveren.

Frikandel speciaal hapje

Tip!

je kunt de frikandellen aan de bovenkant ook insnijden met een mes zodat ze tijdens het bakken in de oven iets open gaan staan. Naderhand kun je daar mooi de curry en mayo inspuiten, net zoals ze in de cafetaria doen. 😁

Frikandel speciaal hapje

Themarecepten, Hollandse recepten, Oranjerecepten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(27 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Erika

    Klinkt goed. Hoe lang zou je ze dan opnieuw moeten opwarmen ?

    1. Ik schat zo’n 10 minuten op 200 graden.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde