Ingrediënten
- 2 diepvriesfrikandellen
- 4 blaadjes diepvries roomboterbladerdeeg
- Currysaus
- 1 ei, losgeklopt
Nodig
- Bakblik met bakpapier
Bladerdeeg, frikandellen en curry in huis? Dan maak je dit heerlijke frikandelbroodje in een handomdraai! Bladerdeeg en frikandellen heb ik altijd in de diepvries liggen en curry staat altijd in de koelkast. Een eitje is handig om het bladerdeeg mee te bestrijken, maar als je die niet hebt kun je ook (koffie)melk, of room gebruiken. In onderstaand recept geef ik zowel de bereiding voor in de oven als in de airfryer. Alles in huis? Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van deze heerlijke snack. Aan de slag!
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 12:45
Zou je deze kunnen maken en dan invriezen? Zodat je ze later af kan bakken?
Heel erg leuk om te serveren op een verjaardag namelijk!
om 10:14
Dan kan Amy. Wel eerst afbakken en dan invriezen. Je kunt ze dan rechtstreeks uit de vriezer opwarmen in de oven. Misschien wel even afdekken met alufolie om te voorkomen dat ze te donker kleuren.
om 12:37
Kan het ook met tomatenketchup?
om 14:33
Hallo Miranda, ketchup mag stikken! We houden niet van Ketchup en als je dit lust ga vis eten!