Gado gado recept

Een heerlijk recept voor Indonesische gado gado: een vegetarisch groentegerecht met romige pindasaus en ei. Deze variant maak ik met geurige pandanrijst om er een makkelijke maaltijd van te maken.

Optioneel extra toevoegen

  • Tofu of tempeh, in blokjes of repen (lekker om te marineren in ketjap en knoflook en krokant bakken in de koekenpan, oven of airfryer.)
  • Gegrilde of gebakken kip

Variaties

  • In plaats van rijst kun je ook gekookte aardappel toevoegen
  • Voor een voedzamere variant vervang je de pandanrijst door zilvervliesrijst

Gado gado recept

Makkelijke recepten, Wereldgerechten, Indische recepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Slanke recepten, Snelle recepten, Vegetarische recepten, Salades

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(10 stemmen)
  yasr-loader
3 reacties

Deel je reactie

  1. Nee, hier toch echt lontong rijst bij 😊
    Kleine aanvulling: de tofu (wanneer je die mooi krokant wil hebben) moet je goed uitpersen. Ik zet er altijd een gietijzeren zware pan op zodat er zoveel mogelijk vocht verwijderd is.

    Heerlijk gerecht, wij eten het vanavond met heerlijke kippendij sate ❤️

  2. Taughe ALTIJD even de kook erover, nooit helemaal rauw, en schoonmaken die sprieten!

    1. Daar heb je helemaal gelijk in. Ik heb het recept aangepast.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde