Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Gado gado recept

Een heerlijk recept voor Indonesische gado gado: een vegetarisch groentegerecht met romige pindasaus en ei. Deze variant maak ik met geurige pandanrijst om er een makkelijke maaltijd van te maken.
Optioneel extra toevoegen
- Tofu of tempeh, in blokjes of repen (lekker om te marineren in ketjap en knoflook en krokant bakken in de koekenpan, oven of airfryer.)
- Gegrilde of gebakken kip
Variaties
- In plaats van rijst kun je ook gekookte aardappel toevoegen
- Voor een voedzamere variant vervang je de pandanrijst door zilvervliesrijst
Makkelijke recepten, Wereldgerechten, Indische recepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Slanke recepten, Snelle recepten, Vegetarische recepten, Salades
om 12:57
Nee, hier toch echt lontong rijst bij 😊
Kleine aanvulling: de tofu (wanneer je die mooi krokant wil hebben) moet je goed uitpersen. Ik zet er altijd een gietijzeren zware pan op zodat er zoveel mogelijk vocht verwijderd is.
Heerlijk gerecht, wij eten het vanavond met heerlijke kippendij sate ❤️
om 14:41
Taughe ALTIJD even de kook erover, nooit helemaal rauw, en schoonmaken die sprieten!
om 12:59
Daar heb je helemaal gelijk in. Ik heb het recept aangepast.