Ingrediënten
- 1 pak gele rijst à 325 g
- 400 g sperziebonen, schoongemaakt en gehalveerd
- 1 ui, in halve ringen gesneden
- 3 knoflooktenen, uitgeperst
- 1 rood pepertje, zaadlijst verwijderd en fijngehakt
- 1 kippen- of groentebouillontablet, verkruimeld
- 1 venkel, schoongemaakt en fijngesneden (bewaar het venkelgroen voor garnering)
- 1 zoete puntpaprika, zaadlijst verwijderd en fijngesneden
- 250 g cherrytomaatjes, gehalveerd
- 4 tonijnsteaks (bij diepgevroren een nacht laten ontdooien in koelkast en een uur van tevoren uit de koelkast halen om op kamertemperatuur te laten komen
- 80 g halve amandelen
- Zonnebloemolie om in te bakken
Nodig
- Kookpan
- Wokpan
- Koekenpan
Deel je reactie