Gebakken gnocchi met pesto

Gebakken gnocchi met verse pesto, courgette, cherrytomaatjes en romige mozzarella. Een makkelijk, vegetarisch gerecht dat snel op tafel staat!

Gnocchi recept

Gnocchi is een deegballetje gemaakt van aardappelpuree, bloem en ei. Je kunt gnocchi zelf maken, of kopen in de winkel. Gnocchi heeft een hele korte bereidingstijd. Je kookt ze in een pan met water en als ze boven komen drijven zijn ze gaar. Je kunt ze vervolgens, net zoals pasta, serveren in een lekkere saus.

Gnocchi bakken

Ik vind het lekker om de gnocchi na het koken nog even te bakken. Het melige deegballetje wordt dan vanbuiten goudbruin en krokant en blijft zacht vanbinnen. Het is iets meer werk maar ik vind het echt de moeite waard.

Gebakken gnocchi met pesto

 

Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Snelle recepten, Vegetarische recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde