Gebakken kabeljauw met mosterdsaus

Dit gerecht maakte mijn oma vroeger toen mijn moeder nog klein was: gebakken kabeljauw met mosterdsaus. In plaats van mosterdsaus maakte ze een witte basissaus en zette de pot mosterd op tafel zodat iedereen zijn eigen mosterdsaus kon maken. Mijn moeder was er dol op! Ik deel hieronder het recept voor een romige mosterdsaus, maar je kunt de mosterd dus ook weglaten in de saus en gewoon de pot mosterd op tafel zetten. Lekker met gekookte krieltjes en gestoofde worteltjes omgehusseld met boter en peterselie. Smul smakelijk! 

 

Hoofdgerechten, Visrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(18 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde