Gebakken rijst met gehakt en spitskool

Een makkelijk te maken hoofdgerecht met gebakken rijst, gehakt en spitskool. Lekker met een lepel Griekse yoghurt erbij!

Als je de rijst al een dag van tevoren kookt, staat dit gerecht op de dag zelf in een kwartiertje op tafel. Ideaal als je weinig tijd hebt om te koken en toch lekker wilt eten.

Menu, Hoofdgerechten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(4 stemmen)
Eén reactie

Deel je reactie

  1. Dat is geweldig, ik zal dit proberen

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde

Reserveer ons nieuwe kookboek Makkelijke Wereldgerechten

Ons derde kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde: Makkelijke Wereldgerechten.

In het boek vind je 75 makkelijke hoofdgerechten (verdeeld in de hoofdstukken vlees, vis, kip en vega) die je maakt zonder pakje of zakje. Van Mexicaanse enchiladas, Thaise kip Siam, Zuid-Afrikaanse bobotie, Hongaarse goulash, Surinaamse roti, Portugese kip piri piri, Mexicaanse nachoschotel, Italiaanse lasagnette en Griekse moussaka tot Spaanse paëlla, Zweedse gehaktballetjes en nog véél meer!

bestel hier

Close